Eduzone | Connectem el teu municipi WiFi4EU
971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-971,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Connectem el teu municipi WiFi4EU

Eduzone és una de les empreses adscrites al Mecanisme Connectar Europa (MCE)

Què és WiFi4EU?

El programa WiFi4EU ofereix bons d’un valor de 15 000 euros per que els municipis instal·lin punts d’accés wifi en els espais públics, com ara biblioteques, museus, parcs públics i places.

 

El projecte WiFi4EU està destinat als municipis de la UE per posar a la seva disposició Wi-Fi gratuït en espais públics com parcs, places, edificis públics, biblioteques i centres de salut. Els municipis i les empreses d’instal·lació de Wi-Fi podran instal·lar els punts d’accés Wi-Fi utilitzant el bo de la UE.

 

Els municipis poden utilitzar els bons WiFi4EU per a l’adquisició i instal·lació d’equips wifi (punts d’accés sense fils) en els centres de la vida pública local que triïn. Cada municipi haurà de córrer amb els costos de manteniment de la xarxa.

Fins a 15.000 € per connectar el teu municipi!

Per què amb eduzone?

Eduzone és una de les empreses adscrites al Mecanisme Connectar Europa (MCE), un instrument de finançament per promoure el creixement, l’ocupació i competitivitat mitjançant la inversió en infraestructures a nivell europeu.

La convocatòria té per objectiu facilitar connexió wifi gratuïta mitjançant la instal·lació de punts d’accés en equipaments públics municipals, biblioteques, centres de salut, etc. Eduzone us gestiona la inscripció prèvia per poder sol·licitar l’ajut a partir de la convocatòria i tramita la sol·licitud de la mateixa.

Què fa eduzone?

Eduzone monitoritza i controla la connectivitat a la xarxa. Detecta les necessitats dels usuaris per millorar els serveis i la comunicació amb la ciutadania.  Eduzone administra amb seguretat i fiabilitat tota mena de dispositius connectats a la xarxa d’espais muncipals.

 

  • Què gestiona? Usuaris, dispositius, continguts i xarxes.
  • Com? Combinant seguretat (firewall tradicional) i intel·ligència artificial (Big Data)
  •  A qui va dirigit? Als MUNICIPIS i Ajuntaments. Eduzone detecta les necessitats dels usuaris per millorar els serveis i la comunicació amb la ciutadania.
  • Quan? Tots els dies de l’any amb Suport Tècnic 24×365
  • Quant? 199€/mes per blackbox instal·lat.

Connectem?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Com tramitar-ho?

Com fer-ho?

Els municipis poden inscriure en www.wifi4eu.eu en qualsevol moment omplint un senzill formulari. Per inscriure, un municipi necessita un compte EU Login. Des d’eduzone ens encarreguem de tota la gestió administrativa i els tràmits necessaris.

Quins són els criteris de selecció dels Municipis?

Es seleccionaran els municipis per ordre de presentació de les sol·licituds (NO dels registres). Es concedirà un mínim de quinze bons per país en la primera convocatòria. En la primera convocatòria, el nombre de bons concedits a cada país no serà superior al 8% del total de bons. Cada bo equival a 15 000 €.

Com t'ajuda eduzone?

Eduzone s’encarrega de la gestió de tot el procés: Des de l’acompanyament al municipi per sol·licitar el bo WiFi4EU, fins a la cobertura dels serveis de connectivitat de forma integral.

WiFi4EU cobrirà els costos d’equipament i instal·lació de punts d’accés a Wi-Fi que compleixin els requisits del text de la convocatòria i de l’acord de subvenció que se signarà amb els municipis seleccionats. Els municipis seleccionats hauran d’abonar les despeses de connectivitat (contracte d’internet), manteniment i explotació del material durant almenys tres anys.

També seran responsabilitat del municipi els costos vinculats al procediment de licitació (inclosa l’elaboració del plec de condicions), l’establiment de les xarxes de retorn necessàries (per exemple, mitjançant l’ampliació de la xarxa) o el material addicional que no estigui específicament vinculat als punts d’accés a Wi-Fi (estacions de recàrrega, mobiliari urbà, etc.).

Els nostres partners