Eduzone | Connectem la teva escola
1128
page-template-default,page,page-id-1128,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Connectem la teva escola

Gestiona la connexió dels alumnes, els seus dispositius i els continguts de la xarxa del teu centre educatiu

Grups escolars

La gestió en el núvol permet un còmode accés a la informació i facilitat per centralitzar la implantació de polítiques de seguretat a les escoles. Podràs gestionar informes i estadístiques de l’ús de la connectivitat al teu centre escolar i amb l’ús de la intel·ligència artificial, predir l’evolució dels alumnes.

Coordinadors TIC

Facilitem la implantació de noves necessitats o requisits, i la gestió diària dels recursos TIC. Vols donar connectivitat diferenciada a tots els membres de la teva organització? Vols controlar quins continguts no poden circular a la xarxa del teu centre educatiu? Eduzone és la solució!

Característiques

Estalvi

La implantació de la nostra solució suposa un estalvi econòmic en infraestructura i recursos humans en la gestió de la connectivitat.

 

Flexibilitat

Eduzone funciona en el núvol. Totes les necessitats específiques de connectivitat es gestionen de forma autònoma des del panell de control.

 

Suport

El servei inclou l’assistència 24 x 365 del nostre equip de suport, format per professionals amb dilatada experiència en el sector TIC.

Com funciona?

USUARIS

Crea i gestiona els usuaris de forma il·limitada: persones, grups i rols.

DISPOSITIUS

Gestió de dispositius: Portàtils, tauletes, mòbils, impressores...

CONTINGUTS

Filtratge de més de 2 milions de dominis i continguts propis.

BLACK BOX

Gestió d’entrada i sortida de les connexions de l’entitat.

Els nostres partners