Eduzone | Eduzone a l’OBSERVATORI SmartCAT
1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Eduzone a l’OBSERVATORI SmartCAT

Eduzone a l’OBSERVATORI SmartCAT

En el marc de l’estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya es posa en marxa l’Observatori SmartCAT per oferir una visió integral i actualitzada dels projectes i iniciatives smart que s’estan duent a terme en el territori català.

SmartCAT és l’estratègia de territori intel·ligent impulsada per la Generalitat de Catalunya per estendre el paradigma d’Smart City arreu del país.

En el marc d’aquesta estratègia s’ha desenvolupat l’Observatori SmartCAT per identificar i comunicar les diferents iniciatives de ciutat intel·ligent que s’estan duent a terme als municipis catalans. L’objectiu és fomentar l’avanç de les ciutats intel·ligents, promoure la cooperació entre administracions i atraure la inversió privada.

Eduzone, és una de les empreses adherides al laboratori SmartCat i han impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui  un projecte de connectivitat amb intel·ligència artificial per captar la opinió de la ciutadania a Caldes de Montbui.

 %d bloggers like this: