Eduzone | Plataforma de connectivitat intel·ligent | Eduzone
Plataforma/Solució de connectivitat intel·ligent que permet connectar en xarxa, usuaris, dispositius, contingut i black box de forma segura, eficaç i autònoma.
783
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-783,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La plataforma

Eduzone és una plataforma que gestiona i controla la xarxa amb seguretat, fiabilitat i agilitat. Gestiona el Big Data i l’amplada de banda de la teva connexió de forma òptima i segura.

Per què eduzone?

eduzone gestiona de manera eficient i segura l’accés a internet.

Un nou paradigma tecnològic centrat en l’eficiència de la connectivitat, la seguretat i la intel·ligència artificial

Eduzone és l’evolució dels firewalls convencionals de tecnologia clàssica cap a una solució de connectivitat intel·ligent gestionada de forma autònoma.

Estalvi

La implantació de la nostra solució suposa un estalvi econòmic en infraestructura i recursos humans en la gestió de la connectivitat.

 

Flexibilitat

Eduzone funciona en el núvol. Totes les necessitats específiques de connectivitat es gestionen de forma autònoma des del panell de control.

 

Suport

El servei inclou l’assistència 24 x 365 del nostre equip de suport, format per professionals amb dilatada experiència en el sector TIC.

Com funciona?

USUARIS

Crea i gestiona els usuairs de forma il·limitada: persones, grups i rols.

DISPOSITIUS

Gestió de dispositius: Portàtils, tauletes, mòbils, impressores...

CONTINGUTS

Filtratge de més de 2 milions de dominis i continguts propis.

BLACK BOX

Gestió d’entrada i sortida de les connexions de l’entitat.

Els nostres partners