Eduzone | Presentació Llibre Desconect@
1606
post-template-default,single,single-post,postid-1606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Presentació Llibre Desconect@

Presentació Llibre Desconect@

A la icònica fàbrica d’Estel Damm va tenir lloc dijous passat 27 de Setembre la presentació del llibre “Desconect@“, exposat pel seu escriptor i creador de la plataforma Desconect@, Marc Masip, i editat per TimunMas. L’autor i psicòleg especialitzat en aquest fenomen, ens convida a posar-nos a prova i descobrir en quin nivell d’addicció ens trobem per demanar ajuda i així guanyar qualitat de vida. A partir d’aquí, exposa diferents casos reals dels seus pacients i situacions d’usos inadequats dels mòbils, on el lector pot sentir-se identificat.

L’autor acaba cadascun dels capítols amb un consell que, al final del llibre, es converteix en la seva proposta de dieta digital. El tòpic presentat a més compta amb l’espai eduzone.com/test, que li permet al públic determinar el seu grau d’addicció a la tecnologia mòbil.

L’acte també va comptar amb la participació de David Montserrat, creador i director de la plataforma Eduzone, una plataforma on-line que ofereix seguretat virtual i anàlisi de BigData, en el qual escoles i institucions públiques confien ja amb els seus serveis. L’esdeveniment van col·laborar a més especialistes destacats com Eva Gómez, psicòloga i directora de l’Hospital de Dia, el presentador i escriptor del pròleg de Desconnecta Pedro García Aguado, Paula Miralles, coordinadora i psicòloga de l’escola Fest@ i Josep Maria Fàbregas, psiquiatra.%d bloggers like this: