Eduzone | Solució al sector educatiu, cultural i municipal | Eduzone
Plataforma de connectivitat intel·ligent basada amb Big Data, especialitzada en la gestió i control de la xarxa als sectors educatiu, cultural i municipal.
344
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Solucions de connexió per als sectors educatiu, cultural i municipal

Vols gestionar el que veuen, descarreguen o envien a internet els teus professionals, alumnes, visitants o clients?

Grups escolars.

La gestió en el núvol permet un còmode accés a la informació i facilitat per centralitzar la implantació de polítiques de seguretat a les escoles. Podràs gestionar informes i estadístiques de l’ús de la connectivitat al teu centre escolar i amb l’ús de la intel·ligència artificial, predir l’evolució dels alumnes.

Sector educatiu

Coordinadors TIC.

Ens ocupem de facilitar la implantació de noves necessitats o requisits, i sobretot de la gestió diària dels recursos TIC.

Vols donar connectivitat diferenciada a tots els membres de la teva organització? Eduzone és la solució!

Sector educatiu

Museus.

Eduzone facilita al sector cultural la connectivitat segura a internet dels seus visitants, clients, així com al seu personal administratiu. Els seus dispositius personals, que habitualment estan fora del control tècnic de l’organització, tindran accés directe a les audioguies.

Sector Cultural

Biblioteques.

Eduzone administra amb seguretat i fiabilitat tota la infraestructura, així com tot tipus de dispositius connectats a la xarxa de biblioteques. Es poden assignar diferents amples de banda, filtres o tipus d’accés als diferents grups d’usuaris.

Sector educatiu

Empreses.

Vols optimitzar al màxim el teu ample de banda disponible? Vols administar amb seguretat i fiabilitat tota la teva infraestructura, així com tot tipus de dispositius connectats a la teva xarxa?

Sector empresarial
Vols optimitzar al màxim el teu ample de banda disponible?