Eduzone | WiFi gratuït a la plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui
1643
post-template-default,single,single-post,postid-1643,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

WiFi gratuït a la plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui

WiFi gratuït a la plaça de la Font del Lleó de Caldes de Montbui

Mitjançant la instal.lació de l’accés al WiFi públic de la plaça Font del Lleó l’Ajuntament de Caldes podrà conèixer la percepció sobre el municipi

El passat divendres 9 de novembre l’Ajuntament de Caldes i la plataforma eduzone van firmar un conveni amb l’objectiu de conèixer millor l’estat d’opinió de la ciutadania i els visitants esporàdics de la vila a través de les dades que es recolliran dels usuaris en l’accés de connexió a WiFi gratuita. Instal·lació situada a la façana del Museu Thermalia a la plaça de la Font del Lleó.

Aquesta prova pilot, que tindrà una duració de 4 mesos, forma part de la xarxa de laboratoris urbans Catalonia Smart Lab a través de la plataforma Eduzone. Mitjançant la instal·lació de micro-cel·les a l’accés WiFi públic, Eduzone podrà gestionar i analitzar de manera totalment anònima la percepció de la ciutadania i visitants sobre el municipi gràcies a les enquestes anònimes que els usuaris hauran de complementar per poder connectar-se al punt WiFi. L’eina garanteix una connectivitat segura i adaptable a les xarxes públiques.

El període de prova, del 18 de novembre al 18 de març, permetrà conèixer les dades obtingudes en el marc de la Fira de Nadal, l’1 i 2 de desembre, el ball de Sant Antoni, al 20 de gener del 2019, i el Mercat de l’Olla, el 16 i 17 de març.

Aquest iniciativa en fase de prova que utilitza la Intel·ligència Artificial i Big Data per conèixer la percepció del municipi serà de molta utilitat per establir el grau d’èxit en entorns urbans de la plataforma Eduzone%d bloggers like this: